Salata de conopida

de Sim0na in Salate, 1 Iun 2012 | 10570 vizualizari

 

O salata foarte buna (a fost o surpriza si ptr mine), care a avut un mare succes printre invitatii veniti la ziua mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida de cca 1 kg
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri maioneza
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida:

Conopida am curatat-o buchetele, am spalat-o bine in mai multe ape, apoi am pus-o la fiert in apa cu sare (am adaugat conopida in momentul in care apa a ajuns la punctul de fierbere). Am lasat-o sa se raceasca, lasand-o la scurs, apoi am pasat-o bine. Patrunjelul l-am tocat marunt si usturoiul l-am pisat si le-am adaugat conopidei pasate, amestecand bine.  Am incorporat apoi maioneza, iar la final smantana. Am pus piper si am potrivit de sare.

Delicioasa a iesit!! Din pacate n-am apucat sa fac poze decat cu caserola care ne-a ramas noua :)  

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

bettyC 1

12.06.2012, 11:57

arata superrrrrr

Sim0na 1

12.06.2012, 12:32

Mihaelar63, voi incerca si varianta ta cu carnita!

Sim0na 1

12.06.2012, 12:32

Betty, mercic

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopidă în vas Zepter